Vad har du i din skog?

Skogen är ett myller av liv och kraft. Tall, gran, björk. Historia. Växter och djur. Årsringar. Tillväxt. Ja, vad finns egentligen där, i din skog? En Skogsägarplan hjälper dig ta reda på det och skapar en stabil grund för bra skötselbeslut, för nu och för framtiden.

Norra Skogsägarna - Skogsägaravtal

Våra kunniga skogsinspektorer hjälper dig ta hand om helheten i ditt skogsägande. Allt börjar med att vi upprättar en Skogsägarplan. Den innehåller all relevant information som behövs för att beskriva din skog. Hur stor andel av skogen som består av ett visst trädslag, hur gammal den är, om den växer som den ska och vad du kan göra för att den ska växa ännu bättre. Utifrån den informationen går vi sedan tillsammans igenom de möjligheter som finns med just din skog. Skogsägarplanen innehåller också en karta som enkelt både guidar dig i terrängen och ger dig koll på din fastighet. 

Vill du veta mer? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Bli kontaktad av oss

Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med de regler som följer av GDPR. Här kan du läsa mer om vår behandling och dina rättigheter Integritetspolicy.
Tjänst:

Norra i siffror

17000

skogsägare äger tillsammans Norra
1

1,2 miljoner hektar skogsmark ägs av Norras medlemmar
23

lokalkontor finns på Norra, från Ångermanland till Tornedalen
2

2,1 miljoner fastkubikmeter i total virkesfångst
3

3,8 miljoner ton koldioxid binds varje år i de växande skogarna hos Norras medlemmar